Kërkese për ndihmë

Kërkese për ndihmëUdhëheqësit shërbëtorë kërkojnë ndihmën e Perëndisë kur kërkojnë të udhëheqin

Kërkese për ndihmë

Duke u lutur për të tjerët

Duke u lutur për të tjerëtJezusi u lut për dishepujt e Tij,

Duke u lutur për të tjerët

Brenda-jashtë dhe me kokë poshtë

Brenda-jashtë dhe me kokë poshtë Jezusi u tha dishepujve të Tij se

Brenda-jashtë dhe me kokë poshtë

Udhëheqës në shkretëtirë

Udhëheqës në shkretëtirëNdonjëherë udhëtimi i udhëheqësit shërbëtor kalon nëpër shkretëtirë. Në shkretëtirë,

Udhëheqës në shkretëtirë

Vazhdoni të mbështeteni te Zoti

Vazhdoni të mbështeteni te ZotiSuksesi, si familjariteti, mund të sjellë përbuzje. Ndërsa

Vazhdoni të mbështeteni te Zoti

Të jetosh të vërtetën

Të jetosh të vërtetën Jeta e Jezusit përfaqëson me saktësi realitetin se

Të jetosh të vërtetën

Një fjalë në kohë

Një fjalë në kohë A e keni vënë re ndonjëherë se si

Një fjalë në kohë

Vazhdoni ta doni njëri-tjetrin

Vazhdoni ta doni njëri-tjetrin Jezusi i deshi dishepujt e Tij deri në

Vazhdoni ta doni njëri-tjetrin

Marrja e këshillave

Marrja e këshillave Të kërkosh këshilla zbulon mençuri. Të marrësh këshilla tregon

Marrja e këshillave

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]