September 2 Më të fundit

Gjatë krizës së koronës, “FOKUSI” ka shpërndarë disa herë pako ushqimore në kishat lokale. Kriza ka bërë që shumë njerëz të humbasin punën e tyre dhe për këtë arsye është e vështirë të mbash jetesën financiarisht. “FOKUSI” herë pas here bashkëpunon me bankën e ushqimit për shpërndarjen e ushqimit.

Pako ushqimore


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kontrolle mjekësore

Kontrolle mjekësore

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}