September 2 Kurset

Programi “FOKUSI” ka qenë në zhvillim që nga viti 2019, kur filloi një grup kishash nga Shqipëria dhe Kosova. Qëllimi i programit është që kishat të mësojnë më shumë se çfarë do të thotë të jesh një kishë për besimtarët dhe lagjen e afërt. Programi “FOKUSI” ka origjinën në Holandë dhe që atëherë është zgjeruar në vende të ndryshme të Evropës, si Franca, Republika Çeke, etj. Në secilin vend, programi përshtatet me situatën lokale.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kontrolle mjekësore

Kontrolle mjekësore

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}