September 2 Te rinjte

Shumë kisha nuk kanë material të mjaftueshëm dhe të përshtatshëm për klubet e fëmijëve dhe adoleshentëve. “FOKUSI” ndihmon kishat me materiale që mund të përdoren për punën e fëmijëve dhe të rinjve. “FOKUSI” punon për këtë fushë së bashku me organizatën BUFSH.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kontrolle mjekësore

Kontrolle mjekësore

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}