August 24 Kurset

Trajnimi i drejtuesve të kishave

Trajnimi i drejtuesve të kishave

Për të pajisur drejtuesit e kishave lokale, ”FOKUSI” bashkëpunon ngushtë me Shkollën Biblike ISTL në Tiranë. Në ISTL, udhëheqësit trajnohen për tre vjet në një larmi temash të lidershipit dhe teologjisë. Ky trajnim është në nivelin Bachelor dhe Master.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kontrolle mjekësore

Kontrolle mjekësore

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}