August 24 Kurset

Trajnim në kishën lokale

Trajnim në kishën lokale

“FOKUSI” rregullisht organizon trajnime dhe takime për anëtarët e kishave. Lëndët dhe kohëzgjatja e kurseve ndryshojnë në përputhje me nevojat e kishave.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kontrolle mjekësore

Kontrolle mjekësore

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}