Të prekur prej Tij

 

A mund ta imagjinoni vjehrrën e Simon Pjetrit duke u treguar të tjerëve se si e shëroi Jezusi? Ajo e dinte ishte se një moment ajo ishte e paaftë, e kapur në vuajtjet e saj, e paaftë për ta bërë veten mirë, dhe më pas erdhi prekja e një dore në dorën e saj. Lehtësimi, shëndeti, tërësia, qartësia, forca, energjia rrodhën në dhe përmes qenies së saj. Njerëz të tjerë erdhën në fokus. Qëllimi dhe hiri e transformuan ekzistencën e saj.

 

Pyetje

Ku keni nevojë për prekjen e Tij sot? Sidomos kur mendoni për përgjegjësitë që mund të keni si një udhëheqës i krishterë.

 

Vargu biblik

Marku 1:30-31

 

Lutja:

O Zot, kam nevojë për prekjen Tënde. Më çliro nga ajo që më lidh. Mbush jetën time me fuqinë Tënde jetëdhënëse. Sill botën rreth meje në fokus. Më mbush me hirin dhe fuqinë Tënde që të jem në gjendje t’u shërbej të tjerëve dhe t’i inkurajoj ata. Në emrin Tënd lutem, Amen.

 

Loved this? Spread the word


Shkrime të tjera