Të gjendesh besnik

Si duket besnikëria në situatën tuaj të jetës këtë javë? Zoti ju ka dhënë një javë tjetër për të jetuar dhe ju ka vendosur në rrethana ku mund të ndikoni te ata që ju rrethojnë. Ai ju fton të qëndroni thellë në Frymën e Tij ndërsa jetoni jetën tuaj në çdo minutë.

Pyetje
Kë apo çfarë ju ka besuar Ai juve? A do të vendosësh që të jesh besnik edhe tani? 

Vargu biblik
Kështu njeriu, pra, le të na mbajë për shërbëtorë të Krishtit dhe si administratorë të mistereve të Perëndisë. E tjetra që kërkohet nga administratorët, është që secili të gjendët besnik. -1 Korintasve 4:1-2

Lutja
Zot, dua të jem besnik. Kudo që të jem këtë javë, dua të jem si shërbëtor i Krishtit, me vetëdijen për mundësinë dhe përgjegjësinë time për të të përfaqësuar dhe shërbyer me besnikëri. Në emër të Atij që u gjet besnik deri në fund lutem, Amen.

Loved this? Spread the word


Shkrime të tjera