Një jetë që ka ndryshuar

Person pas personi në Shkrim u ndryshua nga një takim me Perëndinë e gjallë. Mjerisht, disa refuzuan ofertën e Tij për falje, disa ngurtësuan zemrat e tyre dhe disa refuzuan ofertën e një të ardhmeje dhe një shprese.

Pyetje

  • Po ju? A e keni dëgjuar thirrjen e Tij? Ai u ofron shpresë të gjithëve sot.
  • A njihni njerëz që refuzojnë të pranojnë ofertën e Tij për të mbushur jetën dhe rrethanat e tyre me praninë e Tij transformuese? Ju lutemi lutuni që ata të ndryshohen.

Vargu biblik
Jezusi, duke e parë shtrirë dhe duke ditur se prej shumë kohe ishte në atë gjendje, i tha: ”A dëshiron të shërohesh?” – Gjoni 5:6

Lutja
Jezus, sot dëgjoj pyetjen Tënde, dëgjoj thirrjen Tënde. Është koha që unë të zgjedh jetën, shëndetin dhe shpresën. Po, dua të shërohem. Po, unë dua të përjetoj transformimin Tënd dhe përmbushjen e qëllimit në jetën time. Po, e pranoj ofertën Tënde. Unë lutem që kaq shumë njerëz që të refuzojnë Ty, të shërohen. Të lutem, më përdor për t’i lënë ata të shohin fuqinë tënde transformuese. Unë lutem në emrin Tënd, Amen.

Loved this? Spread the word


Shkrime të tjera