February 8 Më të fundit

Në fshatin Lumas, mjekët dhe infermierët nga klinika ABC bënë kontrolle mjekësore. Kjo u realizua në bashkëpunim me kishën "Uji i Gjalle" nga Kucove / Berat dhe FOKUSI.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Kurse Fokusi

Kurse Fokusi

Vizioni i kishës

Vizioni i kishës

Banka e ushqimit

Banka e ushqimit
Lini një koment për shkrimin

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}