Dashuria ftuese e ZotitDashuria falëse e Perëndisë na hap rrugën për të banuar në praninë e Tij. Dashuria e tij i tërheq njerëzit te Jezusi, ashtu siç na tërhoqi ne të përjetojmë dashurinë e tij falëse. Dashuria e Perëndisë i fton njerëzit ta njohin më mirë Atë dhe bën rrugën për ta adhuruar Atë me jetën tonë. Zoti na fton të vijmë në praninë e Tij, të takohemi me Të, ta adhurojmë, që jeta jonë të transformohet nga koha e kaluar në praninë e Tij.

 

Pyetje:

A do ta pranoni ftesën e Tij sot dhe do të kaloni kohë në praninë e Tij për t’u mbushur me dashurinë e tij? A do t’i ftoni edhe të tjerët të përjetojnë dashurinë e Perëndisë në jetën e tyre?

 

Vargu biblik

Por unë, me dashurinë tuaj të madhe, mund të hyj në shtëpinë tuaj; me nderim përkulem përpara tempullit tënd të shenjtë.—Psalmi 5:7

Dashuria ftuese e Zotit

Lutja:

Zot, jam i përulur që Ti do të më ftosh në praninë Tënde. Jam i përulur ndaj dashurisë Tënde të madhe, dashurisë që më kërkoi dhe foli në zemrën time. Po, Zot, dua të vij në praninë tënde. Përkulem para Teje me nderim dhe adhurim. Ndërsa qëndroj këtu në praninë Tënde, më transformo dhe më dërgo të ndaj dashurinë dhe ftesën Tënde me të tjerët. Në emër të Jezusit lutem, Amen

Loved this? Spread the word


Shkrime të tjera