Askush nuk është i përjashtuarAsnjë besimtar nuk përjashtohet nga tundimi, madje as udhëheqësit e ...

Lexoni më tej ...

Siguria e një lideriNga vjen siguria juaj? Siguria e një udhëheqësi shërbëtor nuk qëndron ...

Lexoni më tej ...

Shpresa e një lideriKu e gjen shpresën një udhëheqës i krishterë kur e pushton ...

Lexoni më tej ...

Në emër të JezusitPër shumë njerëz sot, fjalët «në emër të Jezusit» shënohen në ...

Lexoni më tej ...

Të gjithë jetën tonëZoti ju do të gjithë jetë tuaj, gjithë zemrën, mendjen dhe ...

Lexoni më tej ...

Çfarë ju shtyn? Pjetri ishte i shtyrë nga krenaria kur mburrej se nuk do ...

Lexoni më tej ...