Artikuj

Cili duhet të jetë fokusi i të krishterëve në Ditën e Falënderimeve?

Festimi origjinal i falënderimeve u mbajt nga kolonët pelegrin në Massachusetts gjatë

Cili duhet të jetë fokusi i të krishterëve në Ditën e Falënderimeve?

Sa e rëndësishme është të festosh festat e krishtera?

Sa e rëndësishme është të festosh festat e krishtera?Në qytetin tim të

Sa e rëndësishme është të festosh festat e krishtera?

Çfarë thotë Bibla për rrëfimin dhe faljen?

Çfarë thotë Bibla për rrëfimin dhe faljen?“Unë e di se nëse i

Çfarë thotë Bibla për rrëfimin dhe faljen?

Si mund ta dalloj zërin e Zotit – dhe pse duhet ta dalloj?

Si mund ta dalloj zërin e Zotit - dhe pse duhet ta

Si mund ta dalloj zërin e Zotit – dhe pse duhet ta dalloj?

Çfarë është justifikimi?

Çfarë është justifikimi?Doktrina e justifikimit është një nga të vërtetat më të

Çfarë është justifikimi?

A do Zoti pa kushte?

A do Zoti pa kushte?Jo. Perëndia i urren të ligjtë (Psalmi 11:

A do Zoti pa kushte?

10 Citime biblike në lidhje me dashurinë e Perëndisë për njerëzit

Shumë njerëz flasin për dashurinë si një lloj ndjenje pozitive, subjektive. Bibla

10 Citime biblike në lidhje me dashurinë e Perëndisë për njerëzit